For small creatures such as we the vastness is bearable only through love.

— Carl Sagan, Contact (via likeafieldmouse)

24th April, ThursdayReblog

(Source: mushipro)

23rd April, WednesdayReblog

때론 네가 힘들어할때
때론 네가 너무 슬플 때

그럴때마다 난 생각해
'모든길에 너는 존재해'
오늘 밤이 끝나기를 내 손을 잡아 사라지지 않게

너에게 항상 말하고 싶어 
잘될거야 잘될거야 
너에게 항상 말하고 싶어 (거친 길을 혼자걸을때)
너에게 항상 말하고 샆어 (때론 내가 너무 슬플때)
잊지마 너는 충분한걸 (기억할게) 

notturnos

0 listens (download link)

23rd April, WednesdayReblog

22nd April, TuesdayReblog

(Source: backgroundphotos)

22nd April, TuesdayReblog

(Source: mentethemage)

22nd April, TuesdayReblog
likeafieldmouse:

Daryna Kucheruk - Marble Sunset

likeafieldmouse:

Daryna Kucheruk - Marble Sunset

22nd April, TuesdayReblog

cjwho:

Buck Creek House, California, USA by Fougeron Architecture | via

This three-bedroom home, on Big Sur’s spectacular south coast, is anchored in the natural beauty and power of this California landscape. Our design strategy embeds the building within the land, creating a structure inseparable from its context. The site offers dramatic views: a 250-foot drop to the Pacific Ocean both along the bluff and the western exposure. Yet it demands a form more complex than a giant picture window.

The long, thin volume conforms and deforms to the natural contours of the land and the geometries of the bluff, much like the banana slug native to the region’s seaside forests. In this way, the complex structural system applies and defies natural forms to accommodate the siting. The house is cantilevered 12 feet back from the bluff, both to protect the cliff’s delicate ecosystem and to ensure the structure’s integrity and safety. The interior is a shelter, a refuge in contrast with the roughness and immense scale of the ocean and cliff. The house also shields the southern outdoor spaces from the powerful winds that blow from the northwest.

Photography: Joe Fletcher

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

22nd April, TuesdayReblog

cjwho:

Itatiba Residence, São Paulo, Brasil by RoccoVidal P+W | via

The siting then comes as a huge pavilion that cuts the existing plateau, the upper volume consists of a large minimalist rectangle that is a balance between a cubic volume of stones. To give continuity to the external views in front of the residence, we laid out trees rigidly on a geometric grid. The light-colored floor is formed by stones in the same shade as the stone of the residence.

The ladscape by Renata Tilli worked very well in the proposal and appropriated the existing species.

The interior design integrates landscape, building, interiors and decoration. Woodwork designs, benches and lighting were designed in three dimensions for each of the projects.

Photography: Tuca Reinés

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

20th April, SundayReblog

cjwho:

Narigua House, Mexico by David Pedroza Castañeda | via

Completed by David Pedroza Castañeda architects in 2013, the Nirigua House is a colossal residence in Mexico covering 8,000 square-feet. Built up in the mountainous woodlands, the home offers spectacular 360º views of the beautiful landscape while simultaneously respecting the existing ecosystem.

To preserve the existing greenery, a floor plan was devised with various different “zones” that group around the old cedar trees. The first zone contains the garage and storage spaces. The entrance hall, master bedroom, and staircase to the lower level are all located in the second volume, and the third features the kitchen and social area. The building material selection also help the building to blend into its surroundings, with copper and stained wood making for a rustic aesthetic.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

19th April, SaturdayReblog

cjwho:

Oban House, Melbourne, Australia by AGUSHI | via

The client’s brief was to provide a low maintenance contemporary home that utilizes a natural and organic material pallet whilst having a slightly industrial, yet warm feel.

The house accommodates 2 living zones, study, kitchen with butler’s pantry, 4 bedrooms with 3 bathrooms and a separate upstairs living zone. The two levels of the house are accessed by a lift and the house offers a rarity for South Yarra being a generous 2 car off street garage. Outside is an 8 metre pool and north east facing garden, tiled alfresco area for outfoor entertainment and discreet plant and equipment area. The house is orientated around a central courtyard providing northern light into the two living areas and a smaller north courtyard filles the study with a bright landscaped outlook.

Externally the house is largely rendered in a Roman finished render offering a crazed patina look and has a kind of fortress appeal with only one front facing window which is covered by operable louvred screen to protect the bedroom from the harsh afternoon sun. The lower section of the house is largely comprised of floor to ceiling windows and black Zinc cladding conceals the garage.

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

19th April, SaturdayReblog

cjwho:

Kettukallio, Hirvensalmi, Finland by Playa Architects | via

The villa is the all-year-round base in Finland for a four-person family currently living abroad. The site between cliffs and a fairly steep lakeside beach was chosen during the family’s forest walks. The place overlooks a narrow strait and far out to an open expanse of the lake. In accordance with the site conditions, the building is relatively closed off towards the forest while opening up generously in the direction of the lake.

The house is split by an atrium yard and a covered terrace, on one side of which are small bedrooms and the other more generous living spaces. During the summer the floor layout allows for “complete circulation”. Instead of a separate shoreline sauna building, a sauna was built in connection with the house itself. A covered veranda for cooling off after the sauna separates the sauna from the rest of the building.

Photography: Tuomas Uusheimo

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

16th April, WednesdayReblog
likeafieldmouse:

Baixiang Chen

likeafieldmouse:

Baixiang Chen

16th April, WednesdayReblog

cjwho:

Vargas House, Mexico by Isaac Broid Arquitecto | via

Towards the roads and neighboring buildings: a concrete block with few openings. Towards the distant landscape and the golf course: a series of volumes that frame the view towards infinity.

Rusty steel bodies, separated from each other to allow the “natural” to be introduced into the architecture, or to dissolve it between endogenous vegetation, proposing no precise boundary between “built” and the landscape, even if the latter is also man-made.

The same happens in section. The roof of the public spaces is manifested as a continuation of the surrounding vegetation, allowing users the sense of being in an open space beyond the limits of the property.

Photography: Yoshihiro Koitani

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe

15th April, TuesdayReblog